avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara As dori sa face plangere penala pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara As dori sa face plangere penala pentru amenintare ...

Buna seara
As dori sa face plangere penala pentru amenintare si hartuire impotriva colegului meu, cam cat m-ar costa un avocat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Catalin2o14 , utilizator 22:36, 10 Decembrie 2022
Despre cat v-ar costa, bu discutam pe forum, mergeti la un cabinet de avocat si veti vedea.
Plangere puteti face si singura.
Ce fel de amenințare e, cu ce v-a amenintat? Sef, manager, nu aveti?
Bună ziua! Pe forum nu se stabilesc public relații profesionale client-avocat. Puteți accesa dvs datele avocatilor de pe forum prin mesaj privat pe platformă sau pe baza datelor publice ale acestora si solicita un cost.
Voiam sa stiu doar un pret orientativ, sa vad daca merita sa apelez la un avocat sau nu. Ma gandeam ca sunt persoane pe forum care sunt sau au fost in situatia mea. Primesc diferite mesaje de amenintare cu bataia, diferite injurii etc. Tin sa mentionez ca avand in vedere faptul ca suntem colegi de munca, situatia insine nu are legatura cu jobul.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2022
Maria9191, utilizator
Dacă sunteți victima unei infracțiuni adresați va poliției/parchetului cu o simpla plângere care sa continua câteva elemente de bun simt, datele dmv de identificare, fapta, detalii despre fapta, cum când și de ce, date despre autor și toate probele le care le dețineți pentru a va susține acuzațiile, nu aveți nevoie de avocat ! Chiar și in situația in care nu este formulata in minimul exigentelor legale, tot veți fi ajutata.
Aveți 3 luni de la ultimul act al faptei pentru a depune plângere pentru Amenințare și Hărțuire
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2022
Catalin2o14, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, plangere penala. stefan.smarandache stefan.smarandache Buna ziua. In urma inceperii unei colaborari cu o persoana pentru o platforma IT, si o discutie initiala cu ceea ce trebuie sa contina platforma, primesc un ... (vezi toată discuția)
Conflict la locul de munca geyes36 geyes36 Buna ziua. Fiull meu lucreaza la o firma, are 19 ani, si sistematic este agresat verbal de catre o colega, il ameninta, cu bataia, il injura zilnic, sare sa il ... (vezi toată discuția)
Amenintarea unui necunoscut cu un proces pentru "amenintare" richard1977 richard1977 Buna ziua, ma aflu in fata unui fapt foarte ciudat. Acum mai bine de o luna am pus niste intrebari pe un forum al diasporei romane din America si cineva , un ... (vezi toată discuția)