avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună Ziua Îmi puteți spune va rog frumos dacă se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună Ziua Îmi puteți spune va rog frumos dacă se poate trimite ...

Bună Ziua
Îmi puteți spune va rog frumos dacă se poate trimite on-line sau prin e-mail cererea de alocație pentru un copil minor(2 ani și 10 luni) pentru care nu s-a solicitat niciodată alocația și aș dori să știu știu dacă este posibil să primească din urmă?!?
Eu dunt mama copilului și amândoi suntem cetățeni români cu domiciliul in București,sector 2!
Vă mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns și Vă doresc tuturor o zi bună!
Cu stimă,Aurelia Cozma
Cel mai recent răspuns: AureliaNikolić7 , utilizator 01:16, 11 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru acordare indemnizati minor este obligatoriu ca solicitantul sa se prezinte la sediul unitatii competente sa depuna dosar fizic cu documentele necesare intocmirii formalitatilor aferente
Autoritatea competenta ,conditionat de anumite elemente ,poate dispune acordarea indemnizatiei si pentru o perioada anterioara depunerii solicitarii
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o întrebare legată de custodie... eu si logodnicul ... AureliaNikolić7 AureliaNikolić7 Bună ziua! Am o întrebare legată de custodie... Eu si Logodnicul meu (cetățean Austriac) am devenit părinți unui copil născut in Anglia ulterior cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil nascut in elvetia Denys-Mara Denys-Mara sotia mea a nascut in elvetia din nefericire niciunul dintre noi nu avem permis de munk si nu muncim cu acte in regula avem asiguare amandoi sa acoperim ... (vezi toată discuția)
Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)