avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara!In uscătoria scării in care locuiesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara!In uscătoria scării in care locuiesc mi-am pus o ...

Buna seara!In uscătoria scării in care locuiesc mi-am pus o mașina de uscat haine(care nu deranjează fonic,iar curent am tras de la mine din casa),iar unui vecin nu ii convine.As vrea un răspuns cu privire la faptul acesta.Mie mi se pare perfect normal.E un spațiu destinat uscării hainelor,iar mașina care este in acel spațiu este destinată acestui lucru.
Multumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:17, 11 Decembrie 2022
masina e privata intr-un spatiu comun. Vecinul e neprietenos dar are dreptate. Rugați-l frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2022
adriandimitriu, utilizator
Conform disp L nr 196/2018 partea comuna de imobil de locuit in comun poate fi utilizata de catre toti proprietarii
Conform dispozitii in vigoare proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe aspectul si destinatia partii comune,sa depoziteze bunuri cu risc
ISU nu permite si sanctioneaza depozitarea de bunuri personale in partea comuna de condominiu
Utilizarea partii comune de condominiu,exclusiv de catre un proprietar se poate realiza numai cu acordul vecinilor ,al asociatiei de proprietari prin incheierea de contract de folosinta sau de locatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de ... FOSYPRIL FOSYPRIL Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de rufe este la etajul 4.Acum 10 ani cand m-am mutat aici in scara uscatoria a fost in ultimul hal.Eu ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. ... Laurici95 Laurici95 Buna seara. Am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. Eu locuiesc la etajul 1, iar la parter am o vecina care vrea sa vina la etajul 1 sa isi usuce ... (vezi toată discuția)