avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca esti amarât mai platesti apa la bloc ? O familie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca esti amarât mai platesti apa la bloc ? O familie , 4 pers.nu ...

Daca esti amarât mai platesti apa la bloc ? O familie , 4 pers.nu este trecuta la plata apei consumate .Nici un banut, este zero pe lista ! Motivatia presed. :nu consuma apa ! Deci nu spala nu bea apa nu foloseste wc cum se poate ? Ce trebuie facut ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:09, 11 Decembrie 2022
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Locatarii detin aparate individuale contorizat consum utilitati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa contract cu furnizor apa ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua ,nu stiu dac am postat bine dar va adresez intrbarea. Cumnatul meu locuieste la bloc ,nu si -a mai inoit contractul cu furnizorul de apa iar zilele ... (vezi toată discuția)
Apa potabila Mariana_Toma Mariana_Toma Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o companie de apa sa sisteze furnizarea apei potabile catre consumatori, in conditiile in care fiecare familie din bloc ... (vezi toată discuția)
Apa platita si trecuta in plus pe tabelul care vine de la asociatie alexandrasmyrnaios alexandrasmyrnaios Buna ziua , De cativa ani mi se trece la consumul de apa pe lista care vine de la asociatie 2 sau 3 metri cubi de apa in plus pe motiv ca sunt pierderi care ... (vezi toată discuția)