avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea priblema: avem un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea priblema: avem un vecin ...

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea priblema: avem un vecin care isi lasa cainele sa isi faca nevoile in parcarea subterana, pe locurile private. Exista camere video, dar nu putem verifica cine face acest lucru, datorita protectiei datelor. Intrebarea mea este daca se poate face ceva pentru a nu ne mai confrunta cu acest lucru neplacut? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: lara_marik , utilizator 15:46, 11 Decembrie 2022
Sesizati oficial politia teritoriala care are autoritatea si competenta sa dispuna punerea la dispozitie a datelor stocate de sistemul de supraveghere si de identificare proprietar vinovat
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fecale de câini sub geamurile mele cutucutu cutucutu Blocul unde imi inchiriez apartamentul la parter are sistem de supraveghere 24/7. De cateva luni unul din vecini isi lasa cainele să-si facă nevoile pe ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Montare camere video pe spatiul privat, dar pentru supraveghee spatiu public + privat (loc parcare) ? mariusp85 mariusp85 Buna ziua! As dori o clarificare, din punct de vedere legal, daca se poate, la situatia de mai jos: Sunt proprietar de imobil (apartament) + autoturism ... (vezi toată discuția)