avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de urmas se indexeaza cu rata inflatiei sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de urmas se indexeaza cu rata inflatiei sau ramane fixa ...

Pensia de urmas se indexeaza cu rata inflatiei sau ramane fixa pe toata durata acordarii ei? se poate renunta la pensia de urmas in favoarea pensiei prrprii sau a ajutorului social avut anterior? Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Rata inflatiei pensie alimentara.bună seara,am deschis proces pentru micșorarea pensiei de intretinere,eu ... Meduza10 Meduza10 Bună seara,am descjis proces pentru micșorarea pensiei de intretinere,eu nu am venit și în întâmpinare mi s- cerut sa plătesc rata inflatiei ... (vezi toată discuția)
Începând cu anul 2021, cuantumul pensiilor militare de stat ... cotimanis cotimanis Începând cu anul 2021, cuantumul pensiilor militare de stat se indexează anual cu 100% din rata inflaţiei, la care se adaugă 45% din creşterea reală a ... (vezi toată discuția)
Somaj, cu cat se indexeaza in 2010 ajutorul de somaj? Lilicaa Lilicaa Cu cat se indexeaza in 2010 ajutorul de somaj pentru someri aflati in plata. Deci, am ajutorul de somaj 530 lei, cat voi avea in 2010? Unii zic ca se ... (vezi toată discuția)