avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Într-un dosar pentru ieșire din indiviziune a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Într-un dosar pentru ieșire din indiviziune a fost inițial ...

Într-un dosar pentru ieșire din indiviziune a fost inițial introdus greșit numele mamei mele având calitatea de pârât.
Am trimis copie buletin pe adresa judecătoriei și numele corect a fost adăugat pe lista pârâților .

Numele greșit însă a rămas prezent .Deși am solicitat avocatului părții reclamante și judecătoriei prin alt mesaj atașând copia buletinului ,încă nu a fost scos de pe lista pârâților acel nume greșit . Numele greșit ar fi trebuit inițial asimilat cu numele mamei mele .

Momentan mama nu primește citatii la adresa corectă ,de fapt nu se primește citație nicăieri pe numele corect iar pe numele greșit ajunge citația la adresa altui pârât în dosar.

Cum as putea corecta aceasta problema ?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:07, 11 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati problema prin inscris oficial inregistrat la registratura-sau audienta la presdintele de instanta care are pe rol solutionarea cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate citatie amcteam amcteam Daca un parat primeste o citatie care nu specifica numele complet sau adresa corecta a paratului, citatia este lovita de nulitate? (vezi toată discuția)
Citatie gresita .persoana din citatie nu este aceeasi cu cea din dosar. clausclaus clausclaus Buna ziua, Am primit o citatie pe numele meu in calitate de parat intr-un dosar in care paratul are acelasi nume de familie cu mine si doar atat.Este si ... (vezi toată discuția)
Cerere de prezentare a martorilor  stafie m          stafie m sunt parat in proces de vizitare minor si la prima infatisare mi sa cerut de d-na judecatoare sa duc copilul de 7 ani in audienta la ea si pe urma doi martori ... (vezi toată discuția)