avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de prezentare a martorilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de prezentare a martorilor

sunt parat in proces de vizitare minor si la prima infatisare mi sa cerut de d-na judecatoare sa duc copilul de 7 ani in audienta la ea si pe urma doi martori ,nu stiu cum sa fac o cerere de prezentare a martorilor pe care trebuie sa o depun la tribunal,va rog sa imi spuneti dumneavoastra cum sa fac aceasta cerere.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 10:00, 17 Noiembrie 2010
Faceti pe o foaie o lista cu martorii propusi de dumneavoastra cu numele complet si adresa completa. In stanga, sus, treceti instanta, numarul de dosar si termenul. Titlu: Lista cu probele propuse de catre parata.................La sfarsit treceti data in stanga si semnati in dreapta. La baza paginii scrieti formula de adresare: Domnului Presedinte al Judecatoriei/Tribunalului ........................
Mergeti cu cererea la registratura instantei si o depuneti.

Mai aveti varianta sa va prezentati cu martorii direct in instanta la termenul ce v-a fost acordat.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Completare intampinare Martonze Martonze Buna seara, In procesul de stabilire vizita minor, unde am calitatea de parata, la urmatorul termen(de fapt primul din acest dosar) sunt citati martorii. Am ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala - mijloace de proba IancuV IancuV la intocmirea cererii reconventionale trebuie sa trec solicit incuviintarea urmatoarelor probe.Pot trece martori fara a fi numiti acestia intrucit in acest ... (vezi toată discuția)