avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalarea boilerului in bucatarie sau baie se face ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalarea boilerului in bucatarie sau baie se face legal numai ...

Instalarea boilerului in bucatarie sau baie se face legal numai cu aprobarea termoenergetica si de catre o firma autorizata ? Se blindeaza teava de apa calda ? Procesul verbal al lucrarii trbuie semnat de presedintele asociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:32, 12 Decembrie 2022
Nu aveti apometru la apa calda?
Boilerul e electric, da? Nu aveti nevoie de aprobare de undeva .
Dv intentionati debransarea de la sistemul centralizat de alimentare utilitati?
In situatia in care intentionati instalare boiler in proprietate nu este necesar acord furnizor energie electrica sau al asociatiei de proprietari
daca doriti debtransarea de la alimentare apa calda este necesar sa parcurgeti procedura legal prevazuta,,acord furnizor utilitati si al asociatieid e proprietari
Furnizorul de utilitati regia de apa urmeaza sa blocheze vana de alimentare apa sa aplice sigiliu ,sa elibereze document justificativ pe care dv sa il predati in copie la asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi am instalat boiler electric la baie și robinet electric la ... Lola2105 Lola2105 Mi am instalat boiler electric la baie și robinet electric la bucătărie. Cum fac sa nu mai plătesc apa calda și pierderile. Specific ca nu m am deconectat ... (vezi toată discuția)
Instalare boiler fara debransare de la acc tomasso tomasso Este ok instalare boiler fara debransare de la ACC astfel se poate utiliza fie apa calda de la boiler fie ACC de la reteaua comuna avand in vedere ca sant ... (vezi toată discuția)
Problema asociatia de propietari MituAndrei MituAndrei Buna seara, am si eu o intrebare ! problema chiar cu aceasta asociatie. Locuesc in sibiu intr-un bloc de 34 garsoniere, aici este apa calda si caldura la ... (vezi toată discuția)