avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am fost angajata in ultimii 2 ani la 3 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am fost angajata in ultimii 2 ani la 3 angajatori. ...

Buna ziua! Am fost angajata in ultimii 2 ani la 3 angajatori. La penultimul loc de munca, am încheiat activitatea in Iulie 2021.La ultimul loc de munca, m am angajat in luna Martie 2022 , când deja aveam aproape 3 luni de sarcina. In August 2022, am intrat in concediu maternal(cele 63 de zile de concediu prenatal/de sarcina). In luna Septembrie m au anunțat ca nu îmi vor plăti concediul fiindcă nu am stagiul de cotizare de 6 luni in ultimele 12 luni. Am născut in luna Octombrie , iar după încheierea celor 42 de zile de concediu postnatal mi am depus actele pentru indemnizația de creștere copil. Dosarul mi a fost respins , pe motiv ca nu am decât 10 luni, necesare fiind 12. De la ITM mi au spus ca apar angajata si pe cele 2 luni, August si Septembrie. Lunile acelea nu se iau in calul la indemnizație pentru ca nu am avut stagiu de cotizare si nu m au plătit nici pe mine si nici contribuțiile la stat ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 ... Mailat ramona Mailat ramona Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 si sunt insarcinata in luna a 3 am mai lucrat din 9septembrie pana in 7 ianuarie pot intra in ... (vezi toată discuția)
Buna! În anul 2021 am terminat clasa a 12-a. În martie 2022 ... tabita_crina tabita_crina Buna! În anul 2021 am terminat clasa a 12-a. (Nu am fost în șomaj după terminarea liceului) În martie 2022 m-am angajat pentru prima data și am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralu1234 ralu1234 Buna seara! Sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma pot incadra pentru indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: Nu mai lucrez, dar am fost ... (vezi toată discuția)