avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua ! Revin cu o întrebare! Nici acum nu am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua ! Revin cu o întrebare! Nici acum nu am primit despăgubirea ...

Buna ziua ! Revin cu o întrebare! Nici acum nu am primit despăgubirea de la polița de asigurare a mașinii. A trecut o luna și ceva, iar cei de la sediu asigurarii tot mă pune sa aștept în zadar...un sfat?
Cel mai recent răspuns: Laura mihaela , utilizator 14:35, 13 Decembrie 2022
Notificati oficial asiguratorul cu obligatia achitarii despagubirii -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltueililor aferente solutionarii in instanta unde puteti solicita si daune
Succes !
Cum să mă exprim mai exact? Că să mă exprim in parametrii legali și siguri! Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa balcon Nnutas Nnutas Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)
Buna seara, apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre ... ionita aurel ionita aurel Buna seara, Apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre un locatar aflat la etajul superior,eu am asigurata casa si am chemat firma de ... (vezi toată discuția)