avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoana fizica neinregistrata fiscal vanzare produse ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoana fizica neinregistrata fiscal vanzare produse digitale

Sunt persoana fizica neinregistrata fiscal absolvent al facultatii de arta As incerca sa vand pe platforma ETSY produse digitale adica desene pt copii .sabloane de colorat . felicitari .fotografii pe care clientul sa le tipareasca daca doreste contra cost. Platforma retine comisioanele pentru pentru produsele respective si vireaza banii in contul personal Pot fii considerat ca drept de autor si impozitate veniturile prin depunerea declaratiei unice. va rog sa ma indrumati cum sa procedez ca sa fie perfect legal. Multumes
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stillforstyle , utilizator 16:35, 13 Decembrie 2022
Depuneti declaratie de impunere la ANAF pentru veniturile incasate ca persoana fizica independenta.
Multumesc mult pentru raspuns am inteles ca nu e nevoie sa ma inregistrez la ANAF ca si PFA sau SRL
Firma (PFA, II, SRL) se inregistreaza La Registrul comertului si se declara la ANAF inceperea activitatii pentru a fi luat in evidentafiscala.
Ca PFI declarati venitul la ANAF in vederea emiterii deciziei de impunere.
Multumesc frumos pentru lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. dacă am deschis un magazin online pe etsy, dar ... Rux245 Rux245 Bună seara. Dacă am deschis un magazin online pe Etsy, dar nu livrez fizic vreun produs (fac etalari de tarot) cum trebuie să procedez? Trebuie să deschid ... (vezi toată discuția)
Vreau să vând produse digitale online (photography & design). katili katili Bună ziua! Vreau să vând produse digitale online (photography & design) pe platforme de stock photo și site-ul Etsy, astfel cu produsele digitale ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit al unui minor de 17 ani. Lazar Bogdan Lazar Bogdan Buna ziua, As dori sa stiu daca un minor de 17 ani poate sa plateasca taxe pe veniturile castigate din colaborarea cu un srl. M-am interesat si am vazut ca ... (vezi toată discuția)