avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv

Trebuie sa modific un act constitutiv. Pana acum a fost un singur asociat unic iar acum vor fi 3 asociati cu 80 parti sociale, 10 parti sociale si 10 parti sociale. Asocoatii vor avea si cu rol de administratori insa dosr cel cu 80%parto sociale va fi administrator cu puteri depline. Ceilalți vor fi asociati cu puteri limitate. Cum trebuie sa definesc administratorul cu puteri limitate, la capitolul administrarea societatii?

Alte discuții în legătură

Administrator srl - reguli de procedura apetra apetra exista vreo interdictie care sa impiedice asociatul unic (persona juridica) sa dea niste reguli de procedura de urmat pentru administrator sau instructiuni in ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator societate Irinel Antoniu Irinel Antoniu Speta e: societate cu 2 asociati egali si administratori cu puteri depline, aflati in conflict. Pe rol sunt mai multe actiuni: dizolvare/excludere/retrafere... ... (vezi toată discuția)
Administrator srl stela chelner stela chelner Buna seara, Ce inseamna administrator cu puteri depline la o societate cu raspundere limitata? Va multumesc . (vezi toată discuția)