avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare! Dacă ești părinte aparținător a unui ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare! Dacă ești părinte aparținător a unui copil sau ...

Salutare! Dacă ești părinte aparținător a unui copil sau doi cu autism retard mental încadrat la handicap grav sau accentuat care necesită însoțitor ce drepturi ai că angajat în sistemul bugetar zile de concediu de odihna in plus sau modificarea programului de lucru!??..este cineva in această situație? Va mulțumesc...

Alte discuții în legătură

Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana cu handicap accentuat. am băgat un dosar la casa de pensii ptr.o pensie de invaliditate si mi l-au respins, ca cică nu as fi bolnava așa de rau alexandra_campeanu alexandra_campeanu Ma pot angaja, daca sunt persoana cu handicap accentuat definitiv? Am 41 ani, am un copil in întreținere si o indemnizație mica de 272 lei? Mi se va tăia ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu medical am dreptul cand am un copil bolnav de cancer? geandan geandan va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea pe care o am din ianuarie cu copilul meu de 3 ani care e bolnav de cancer. ma intereseaza la cate zile de ... (vezi toată discuția)