avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am o intrebare privind voucherele sociale.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am o intrebare privind voucherele sociale.

Buna ziua,

Am o intrebare privind voucherele sociale.
Eu lucrez cu contract de drepturi de autor, iar veniturile mele lunare din ultimele 6 luni au fost sub salariul minim/luna.

De 2 luni nu am mai avut proiecte, urmeaza sa am undeva la inceputul anului viitor.

Credeti ca m-as incadra pentru acele vouchere sociale de 25o lei? Daca da, unde as putea sa ma adresez?Momentan nu am venit, astept sa am noi proiecte, si chiar cand am proiecte, veniturile nu depasesc salariul minim pe luna.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:09, 13 Decembrie 2022
Buna ziua!
In link-ul atasat gasiti toate informatiile despre cardurile sociale de 250 lei.Cui si in ce conditii se acorda.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul social european sau "initiativa privind ocuparea tinerilor" nobody_else91 nobody_else91 Buna ziua, Cu referire la acordarea primelor de incadrare si de instalare, am citit intamplator ca pe langa 1000 lei prima de incadrare se acorda si 250 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie minima pt ccc andresssa1234 andresssa1234 Buna ziua Am inceput de curand un proiect de ajutor al femeilor defavorizate si as vrea sa vad ce pot face pt cele cu copii mici sau care nasc anul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ilincacsm ilincacsm Buna ziua, am o nelamurire. Momentan ma aflu in ccc si am o fetita care va implini 2 ani pe 15 octombrie, deci eu ar trebui sa revin la servici incepand cu ... (vezi toată discuția)