avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Tatăl meu are casa în care locuiește ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Tatăl meu are casa în care locuiește moștenire ...

Bună ziua. Tatăl meu are casa în care locuiește moștenire de la părinții lui. El mai are 2 copii adulți din doua căsătorii. El poate sa vândă casa unui copil cu acordul sau fără acordul celorlalti copii moștenitori
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2022
ciprinel, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 13 Decembrie 2022
nu ii trebuie acordul nimanui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună! În urma succesiunii după tatăl decedat, bunurile comune ... Emma77 Emma77 Bună! În urma succesiunii după tatăl decedat, bunurile comune ale părinților (o casa și un apartament) s au împărțit la 2/8 pt mama și 3/8 pt ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire rr13 rr13 Buna ziua. Am o intrebare legata de urmatoarea situatie: mama, tata si doi copii majori, parintii divortati. Tatal primeste o mostenire (de la mama lui care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu a decedat de câteva zile. menționez ca ... Marcel60 Marcel60 Buna Ziua, tatăl meu a decedat de câteva zile. Menționez ca sunt singurul lui copil. Mama mea nu a fost căsătorită cu el dar ea este încă căsătorită ... (vezi toată discuția)