avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am o problema mai delicata legata de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am o problema mai delicata legata de impozitul pe o ...

Buna ziua am o problema mai delicata legata de impozitul pe o mașină care nu mai este an circulație,am lucrat la cineva acuma 10 ani ca șofer a achiziționat o duba la momentul acela și nu putea să o anmatriculeze pe numele lui având probleme la taxe și impozite atâta ma aburit până am pus-o pe numele meu problema este că nu a platit impozitul deloc an tot acești anii și acuma am conturile blocate și dosar trimis la executor din cauza impozitului cum sa procedez ca sa mă scap și de impozit și de mașina care nu mai exista,asta am aflat tot de la persoana care nu a platit impozitul, și bineînțeles sa nu plătesc fiindcă eu nu m-am folosit de mașina niciodată a fost doar pe numele meu și atât,da și am discutat cu el și nu vrea să facă nimic an privința impozitului.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:03, 14 Decembrie 2022
Daca nu vrea sa faca nimic, inseamna ca sunteti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata are masina inscrisa pe numele meu, nu isi plateste impozitul. ce pot face? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua. La 18 ani, fiind credul, am acceptat ca tata sa isi treaca masina pe numele meu. La vremea aceea se vehicula o lege cum ca daca ai avea mai mult ... (vezi toată discuția)
Scoatere auto de la fisc nae74bya nae74bya Am vandut o masina cu 18 ani in urma si am aflat cu stupoare dupa acesti ani ca a ramas tot pe numele meu, cel caruia i-am vanduto nu a mai inmatriculat masina ... (vezi toată discuția)
Radiere auto vic2004 vic2004 Am o problema foarte delicata as putea spune eu si va rog daca se poate sa ma indrumati si pe mine in rezolvarea ei. In anul 2006 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)