avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună-ziua, cum se poate dovedi ca o persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună-ziua, cum se poate dovedi ca o persoana lucrează în MAI, ...

Bună-ziua, cum se poate dovedi ca o persoana lucrează în MAI, veniturile lor nefiind raportate la ANAF. Mai exact copilul a devenit major, și cu încadrare directa din sursa externa lucrează acum în cadrul Mai, în prezent tatălui i se retine pensia alimentara cu titlu executoriu, deoarece s-a stabilit perioada pana la împlinirea vârstei de 26 ani, copilul nu urmează facultate, s-a angajat la politie, are acum 21 ani
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:06, 30 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos!
Simplu în cadrul procesului se solicita prin intermediul.instantei la locul de munca sau.la alte instituții abilitate ITM,ANAFrelatii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara madalin073 madalin073 Sunt divortata de sapte ani,am platit pensie alimentara in tot acest timp...anul acesta copilul va implini 18 ani,in hotararea judecatoreasca se specifica ca ... (vezi toată discuția)
Pina cind se plateste pensia de intretinera(pensia alimentara)? valeriamogos valeriamogos sotul meu are de platit pensie alimentara, conform instantei judecatoresti, pina la terminarea studiilor dar nu mai mult de virsta de 25 ani. Ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Dacă fiica mea face facultatea de psihologie timp de 3 ani va mai ... johnfdi johnfdi Dk fiica mea face facultatea de psihologie timp de 3 ani va mai trebui sa mai platesc pensie alimentara dupa acesti 3 ani ?? am auzit ca masteru nu e ... (vezi toată discuția)