avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs, am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs, am primit citația ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs, am primit citația într-un sfârșit. Poate fii doar un singur termen de judecată, sau pot fii mai multe? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:31, 16 Decembrie 2022
E cs și cum întrebați mâine ma opereaza ma recuperez în 3 săptămâni, în 6 luni sau într un an, fără sa spuneți în ce consta operația,unde va operati etc.Asa și aici fara sa spuneți ce obiect are dosarul,cu cine va judecați noi nu putem sa ghicim.Teoretic puține dosare se soluționează doar într un termen.
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani operatie Florian59 Florian59 pe scurt despre cei vorba : am avut o interventie chirurgicala in sistem privat anul asta la Med-life (am documente in aceste sens), intrucat in sistemul ... (vezi toată discuția)
Perioada de prescriptie dosar civile Elena1313 Elena1313 Buna ziua, Am un dosar civil a carei judecata a fost suspendata in aprilie 2015. Motivul este moartea reclamantului. Obiectul dosarului: anulare act ... (vezi toată discuția)
Ce se(mai) poate face? mb_mihaela mb_mihaela Am impreuna cu inca 24 colegi un litigiu de munca cu fostul angajator. In acest sens an apelat la un avocat sa ne reprezinte in instanta pentru a ne recupera ... (vezi toată discuția)