avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Cand trebuie depusa cererea pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Cand trebuie depusa cererea pentru stimulentul de ...

Buna ziua. Cand trebuie depusa cererea pentru stimulentul de insertie, in cazul in care reintru in campul muncii cu 1 luna inainte sa implineasca copilul 2 ani? De la AJPIS mi s-a spus ca am pierdut stimulentul, pentru ca am depasit cele 30 de zile de la revenirea la locul de munca.

Alte discuții în legătură

In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Cic tata mamasitata mamasitata Buna ziua, Sper ca ma puteti lamuri. Eu, mama copilului am beneficiat de concediu de maternitate si apoi CIC (optiunea 1 an). La 8 luni de viata ale ... (vezi toată discuția)
Din ce luna beneficiaza mama de stimulent de insertie la revenire in activitate? Utilizatoarea Utilizatoarea Buna ziua, mama care se afla in C.I.C, revine la servici cu 4 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani. Tata, desi indeplineste conditiile, nu doreste sa ... (vezi toată discuția)