avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, ce demersuri legale sunt necesare in cazul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, ce demersuri legale sunt necesare in cazul schimbului ...

Buna ziua, ce demersuri legale sunt necesare in cazul schimbului de locuinte proprietate personala parinti-copii?
Se impune viza de flotant pe adresa de locuinta, este necesar un document ce atesta dreptul de sedere al persoanelor in imobil, daca acesta nu este in proprietatea lor?
Pentru clarificare: eu sunt proprietar pe un apartament A, am domiciliul la alta adresa unde sunt, de asemenea, proprietar B. La apartamentul nou achizitionat A urmeaza sa locuiasca parintii mei, ce au domiciliul in apartamentul C, iar eu sa locuiesc in C. Nu facem schimb de proprietate, doar de folosinta, domiciliile raman - si nu ne este clar daca legea obliga la modificarea resedintei - e obligatorie viza de flotant? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
gabriela_b_b, utilizator
Cel mai recent răspuns: Albero , utilizator 08:25, 22 Decembrie 2022
Nici autoritatile nu au clarificat situatiile speciale,cum ar fi si cea expusa de dv
Asteptam norme de aplicare ale legi
Aceasta situație întra în incidenta prevederilor art.30 dinL196/2018 (1)!
Cred ca aveți obligația sa va conformati prevederilor art.30 din legea 196/2018: (1) Proprietarii din condominii au obligaţia să notifice preşedintelui orice schimbare intervenită în structura şi numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau naşteri, persoanele luate în spaţiu, precum şi locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinţei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. ... Albero Albero In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. proprietatea a unuia în apart. proprietate a celuilalt ce obligații au de îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Bunaziua , ma numesc martin eugen si sunt presedintele asociatiei ... martineugen martineugen Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI DE PROPRIETARI ROSES GARDEN Str.Ion Ratiu Bl.54 Ap.6 Vila 1 Tel.0740125610 ... (vezi toată discuția)
Colectare date personale de catre seful de scara bulanmaster bulanmaster Exista vreo lege care ii da dreptul sefului de scara sa noteze date personale despre un locatar/chirias? (vezi toată discuția)