avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In situatia in care suntem doi locatari in apartament, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In situatia in care suntem doi locatari in apartament, dar avem ...

In situatia in care suntem doi locatari in apartament, dar avem un copil de 1 an, se trec 3 persoane la intretinere?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 8 Februarie 2025
Buna ziua

Cum adica sunteti 2 locatari dar aveti un copil? Copilul nu locuieste cu dvs? Daca locuieste cu dvs e si el locatar.

Prin urmare, daca (,) copilul locuieste cu dvs, atunci trebuie si el trecut la intretinere si veti fi 3 persoane pe lista de plata.

Conform legii 196/2018 (art 30, alin 1), proprietarii din condominii au obligația să notifice președintelui orice schimbare intervenită în structura și numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau nașteri, persoanele luate în spațiu, precum și locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinței.
Multumesc pentru raspuns! Poate intrebarea a fost pusa stangaci, dar ideea cred ca s-a înțeles. Eram doar nelamurita, dar acum am inteles. Nu stiam legislatia, asa ca va multumesc inca o data pentru timpul acordat!

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Cum adica sunteti 2 locatari dar aveti un copil? Copilul nu locuieste cu dvs? Daca locuieste cu dvs e si el locatar.

Prin urmare, daca (,) copilul locuieste cu dvs, atunci trebuie si el trecut la intretinere si veti fi 3 persoane pe lista de plata.

Conform legii 196/2018 (art 30, alin 1), proprietarii din condominii au obligația să notifice președintelui orice schimbare intervenită în structura și numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau nașteri, persoanele luate în spațiu, precum și locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinței.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, și copilul e persoana și cât de mic ar fi, trebuie trecut la intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. ... Albero Albero In cazul în care doua rude de gradul 1 decid a se muta din apart. proprietatea a unuia în apart. proprietate a celuilalt ce obligații au de îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Chiriaș (acte necesare administratorului Deearheea Deearheea Buna ziua, as vrea sa știu dacă eu in calitate de chiriașă sunt obligata sa dau o copie după actul meu de identitate administratorei, nu mi s a cerut ... (vezi toată discuția)
Bunaziua , ma numesc martin eugen si sunt presedintele asociatiei ... martineugen martineugen Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI DE PROPRIETARI ROSES GARDEN Str.Ion Ratiu Bl.54 Ap.6 Vila 1 Tel.0740125610 ... (vezi toată discuția)