avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am dat unui cumnat din Vaslui autoturismul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am dat unui cumnat din Vaslui autoturismul inmatriculat in Bucuresti ...

Am dat unui cumnat din Vaslui autoturismul inmatriculat in Bucuresti pe numele meu si dupa ce s-a defectat cumnatul meu la dat celor ce colecteaza stradal fier vechi , fara nici un act. Cum pot sa mai radiez autoturismul si sa-l scot din evidenta fiscala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:14, 14 Decembrie 2022
Cand a fost predat vehiculul?
Legal ar fi ca persoana care a predat vehiculul sa fi detinut procura autentificata sa poata parcurge procedura legala predare epava + documente behicul
Exista solutia pentru radiere fiscala vehicul,dar initial verificati temeinic daca nu obtineti document justificativ predare vehicul la unitate specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)
Radiere auto naecostel naecostel Salut, am un autoturism care nu a fost inmatriculat la politie,ci doar la taxe si impozite, pe certificatul de radiere al vechiului proprietar scrie numele meu ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia o caroserie de masina alinaiancu alinaiancu Bună seara, Am o caroserie de mașină nr mașinii precum și actele mașinii. As dorii sa radiez mașina și să nu mai plătesc impozit pentru ea. Am fost ... (vezi toată discuția)