Domnule Avocat inteleg ce spunet si e totul oki si cu un mare avantaj pentru mine da in hotarare specifica ca se suspenda dreptul de a conduce autovehicule pe o perioada de 2 ani ,ma gandesc sa nu imi fac probleme sa zica ca nu respect decizia data de judecator eu in sistem apar cu dreptul de a conduce suspendat . Ma gandesc ca trebuie sa fac o cerere pentru a ma scoate din sistem . Nu stiu ce se intampla am intrebat 20 de politisti toti au pareri diferite..
Nimeni nu stie sa ma indrum cu ce e de facut , avocatul meu spune ca trebuie sa respect decizia judecatorului ca are prioritate inaintea ordonantei nu stiu ce sa mai cred sunt legi care fiecare le interpreteaza cun vor si nu mai inteleg nimic Multumesc . Poate imi spuneti mai detaliat ce trebuie sa fac si unde trebuie sa merg ca sigur nu pot cunduce aici dupa perioada de un an daca eu sunt in sistem suspendat am posibilitatea de a ma mai alege cu un dosar . Di cei de la probatiune cand am fost ieri si le.am zis de ordonanta aia au spus ca nu cunosc ordonanta si ca trebuie respectat ce a dat judecatorul a zis ca nu e de joaca si asa toti au pareri diferite ...
latka a scris:
V-am scris anterior, din moment ce nu aveti permis romanesc (ati scris ca detineti unul de UK), se aplica articolul 114^ 1 din OUG 195/2002.