avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... OBTINEREA CERTIFICATULUI DE NASTERE AVUT INAINTE DE ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

OBTINEREA CERTIFICATULUI DE NASTERE AVUT INAINTE DE INFIERE Buna ...

OBTINEREA CERTIFICATULUI DE NASTERE AVUT INAINTE DE INFIERE

Buna ziua,
In contextul urmarilor catastrofale ale Romaniei dupa cotropirea sovietica de dupa abdicarea regelui, tatal meu, ofiter in Fortele Aeriene Regale ale Romaniei, erou decorat pe frontul de Est a organizat dupa epurare un grup al Rezistentei Spirituale afiliat grupului condus de Nicolae Dabija in Muntii Apuseni, motiv pentru care a fost condamnat la 10 ani de temnita grea iar dupa eliberare a fost ucis in fata mea intr-un sat din Ardeal. Ororile prin care familia mea a trecut au ingrozit-o pe mama deoarece si ea si eu am suferit persecutiile regimului de atunci pentru "origine nesanatoasa." Groaza ei a determinat-o sa se recasatoreasca cu un prieten al familiei si impreuna cu el sa ma infieze, amandoua obtinand un nume nou.
Si ea si noul sot au murit demult dar numele cel nou de dupa infiere ma impiedeca sa am acces la Certificatul meu de Nastere original care a fost anulat dupa infiere. CUM AS PUTEA OBTINE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE original, nu ca sa-mi schimb numele inapoi dar pentru mandria cu care nu mai mi-e frica sa sterg praful de pe arhive vechi sau piatra de mormant a tatalui meu, erou national terfelit dupa intoarcerea de pe Front? Cum as putea obtine acel certificat original, chiar asa anulat cum e?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:08, 14 Decembrie 2022
Daca certificatul de nastere a fost anulat de catre autoritati,acesta nu mai poate fi recuperat de dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referendum pentru monarhie si democratia.ar vrea poporul sa fie intrebat despre schimbarea formei de guvernamant? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In conditiile actuale ar vrea poporul sa fie intrebat daca doreste sau nu schimbarea formei de guvernamant din republica in monarhie? Ce ar raspunde poporul ... (vezi toată discuția)
Statutul legal al "statutului casei regale" a romaniei Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]1.[/b] Sunt republican convins. Consider ca republica este singura forma de guvernare compatibila cu demintatea umana si secolul in care purtam discutia. ... (vezi toată discuția)
Pamantul deocamdata Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Pentru ca sa nu mai repete ce a facut anul trecut, cand a ucis vreo 69 de pusti si vreo opt adulti, Anders Behring Breivik[b] s-ar putea[/b] sa ... (vezi toată discuția)