avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata e decedat din 1999, mama trăiește apartamentul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata e decedat din 1999, mama trăiește apartamentul e pe numele ...

Tata e decedat din 1999, mama trăiește apartamentul e pe numele lor,eu cu sora suntem moștenitori că sa facem dezbatere de moștenire la cît ar ajunge pe partea tatălui.
Cînd ai certificat de moștenitor și moare persoana care ți-a datai trebuie facut-e alte demersuri la vînzare.

Alte discuții în legătură

Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al tatălui ... Magie1 Magie1 Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al tatălui ptr succesiune e născut în alt oraș pot solicita în orașul unde locuiesc prin starea civila. (vezi toată discuția)
Mama are dezbătută moștenirea după tatăl ei e proprietara, ... Magie1 Magie1 Mama are dezbătută moștenirea după tatăl ei e proprietara, are o casa,are un apartament care la avut cu barbasu decedat,e cu cineva daca se căsătoresc ... (vezi toată discuția)
La succesiune la notar cînd tata a decedat mama a lăsat buletinul ... Magie1 Magie1 La succesiune la notar cînd tata a decedat mama a lăsat buletinul pe numele tatălui nu la schimbat pe numele de fată. Mă sunat notariatul să mă ... (vezi toată discuția)