avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineața! O întrebare: este normal că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineața! O întrebare: este normal că angajatorul sa ...

Buna dimineața!
O întrebare: este normal că angajatorul sa refuze întoarcerea la munca din CCC in regim part-time (înainte de CCC lucram program full time) pe motivul modificării fiscalității? Ce pot face in acest sens?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: MonaB. , utilizator 22:12, 15 Decembrie 2022
Revenirea trebuie făcută pe full-time și apoi modificata durata timpului de munca.
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Revenirea trebuie făcută pe full-time și apoi modificata durata timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la munca inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului florinastoica florinastoica Buna ziua, am nascut pe 04.09.2015, am contractul suspendat conform legii, din 16.10.2015, la finalul celor 42 zile de lauzie. Doresc sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba pentru angajat nou? l00xzy l00xzy Buna, As dori sa angajez cateva persoane la viitoarea mea firma. Intrebarea mea este: Cate luni un angajat poate lucra legal pentru un S.R.L. inainte de ... (vezi toată discuția)
Loc de munca part time Felix S Felix S Loc de munca part time si posibilitate conflict. In cazul in care sunt angajat 8 ore la o companie si doresc sa ma angajez la compania care presteaza servicii ... (vezi toată discuția)