avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto - biciclist / daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto - biciclist / daune

Accident auto - biciclist / daune.
In luna iunie a acestui an, in timp ce mergeam cu bicicleta am fost accidentat de un autoturism. Pe scurt, umar dislocat si stabilirea unui punctaj traumatologic de 18.5 puncte. Acum, asiguratorul (RCA) refuza sa tina cont de acest punctaj deoarece ordinul ORDIN nr. 1/2.293/2022 a fost pubicat in sept 2022, deci ulterior accidentului. De la suma de 94,350 lei (cf punctaj) au propus 10,000 lei despagubiri, ceea ce este penibil. Solutia este instanta banuiesc....ce baza au ei cand au refuzat? Doar sa castige timp? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristi.a , utilizator 16:15, 2 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua, pentru a nu mai deschide alta discuție...pronunțarea este amânată câte 15 zile...de 12 ori. 12 amânări fără nicio explicație. Mesajul este acelasi:

Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud. PESTRITA DE
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 01.03.2024. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 20.02.2024.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 20.02.2024

Ce se poate face? Cât pot amâna? Amână până dă firma de asigurări faliment?

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? ... Roberrrt Roberrrt Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? Ce inseamna ? Buna ziua, acum ceva timp mi s a luat permisul la trecerea cu cale ferata am ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Amanarea initiala a pronuntarii Laura_89 Laura_89 Buna seara Ma scuzati pentru deranj. Si va multumesc pentru toate raspunsurile primite pana acum. S.a solutionat divortul pe acordul partilor. Si nu ni s.a ... (vezi toată discuția)