avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua tuturor, am următoarea situație pe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua tuturor, am următoarea situație pe site-ul unei instituții ...

Bună ziua tuturor,, am următoarea situație pe situl unei instituții se postează de sindicatul instituției ca e nevoie de angajați ( personal contractual ) și pentru ca sunt blocate posturile instituția dorește sa facă transferuri pe posturile vacante, ca urmare vorbesc la angajatorul actual care e de acord și apoi merg sa depun cererea cu restul documentelor care dovedeau îndeplinirea condițiilor specifice, răspunsul primit a fost nu se aproba ......condițiile le îndeplinesc în totalitate 100%....e legal fără sa mi se motiveze răspunsul ok probabil vreo pila are prioritate .....eu nu am dreptul la motivarea răspunsului chiar asa vine pila și eu nu mai am nici un drept...Va mulțumesc oricum
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2022
pap, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:28, 20 Decembrie 2022
Nu există noțiunea transferului pentru posturile contractuale, doar pentru funcțiile publice. Sindicaliștii care au postat informația inițială nu au cunoscut cadrul legislativ aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedieri turdeanu turdeanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine urmatorea situatie: Eu sunt functionar public la o primarie, si sunt vizat pentru concediere, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public leutu leutu In cazul in care se vor bloca posturile de functionari publici ma mai pot transfera la o alta institutie?? La Tv se spune ca din ian 2009 se vor bloca aceste ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe o perioada determinata pe un post cu studii superioare a unui salariat din institutie gabiisuf gabiisuf Intr-o institutie publica un salariat incadrat pe un post de referent de specialitate cu studii superioare pleaca in concediu fara plata (suspendare CIM) pe o ... (vezi toată discuția)