avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Vin catre dvs. cu urmatoarea intrebare, si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Vin catre dvs. cu urmatoarea intrebare, si anume trebuie ...

Buna ziua,
Vin catre dvs. cu urmatoarea intrebare, si anume trebuie sa inregistrez in Revisal tichetele de masa si comisioanele din vanzari (sunt variabile, nu am suma sau procent fix) daca le voi mentiona in contractul de munca?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 17 Decembrie 2022
Asa ceva nu se înregistrează în Revisal.
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns. Ideea e ca ele sunt incadrate in alte adaosuri, si de aici ma baga un pic in ceata.
Logica mea imi spune la fel ca nu ar trebui inregistrare mai ales ca tichetele sunt optionale si comisioanele fffff variabile, dar mentionate in CIM nu ar lua caracter permanent?
Dacă sunt menționate în c.i.m., atunci trebuie sa fie raportate în Revisal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec in cim salariu fix + procent din vanzari ? alinaemi alinaemi Buna, Am un salariat pe care doresc sa-l platesc cu un salariu fix de 800 ron brut + 10% procent din vanzari. Cum specific acest lucru in CIM ? unde ... (vezi toată discuția)
Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)
Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)