Buna seara !As dori sa știu în caz de divorț dacă dividendele obținute de soțul meu în firma constituita în anii căsniciei noastre se împart, mentionez ca soțul meu a deschis o firma acum 14 ani și pe mine m-a obligat intr-un fel sa,stau acasă sa cresc copilul și sa am grija de casa (nu aveam de ales pt ca nu aveam nici un ajutor )pt a se implica total în aceasta firma .Eu sunt doar salariata cu minim pe economie în aceasta firma fără a avea părți sociale .Soțul e asociat în proporție de 50-50 cu un prieten .Eu dacă divorțez ce pot obține pe cale legala pt ca de amiabila nici nu poate fi vorba. În speranța unui răspuns va mulțumesc anticipat!
Unde sunt ținuți banii din dividende, în casă la saltea sau într-un cont bancar`?
Vă referiți la banii încasați ca dividende în anul 2022, și încă necheltuiți`?
N-ați dat detalii, la care dividende vă referiți, încasate în ce ni, și daca n-au fost deja cheltuite în familie.
Partaj fara acord
mari_ana32
Buna dimineata. Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Eu si fostul meu sot am divortat acum doi ani de comun acord dupa o casnicie de 6 ani. Am ... (vezi toată discuția)