avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate E.ON si 2 puncte de consum
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

E.ON si 2 puncte de consum

2 puncte de consum la energie cu acelasi propietari(mama).La unu stau parintii mei la unul stau eu (baiatul ei).
Cum procedez pentru a schimba contractul pe numele meu? Propietatea in care stau ei este pe numele ei. Ce pot bifa la E.ON?
(propietar,co propietar,altele dar aici ce trec?)
Cel mai recent răspuns: Nexus11 , utilizator 13:24, 18 Decembrie 2022
Legiuitorul in inteleapta lui misiune nu s-a deranjat cand a gandit legea sa prevada concret solutia situatiilor particulare
Legea in vigoare prevede facilitati numai pentru o singura proprietate indiferent cine locuieste in celelalte proprietati

ynocentta a scris:

Legiuitorul in inteleapta lui misiune nu s-a deranjat cand a gandit legea sa prevada concret solutia situatiilor particulare
Legea in vigoare prevede facilitati numai pentru o singura proprietate indiferent cine locuieste in celelalte proprietati

Dar daca schimb contractul de pe propietatea a 2-a aceea unde stau eu nu merge? Trebuie sa inchei eu ceva?Practic sa nu mai fie 2 puncte pe numele mamei.Asta doresc sa fac doar ca acolo nu stiu ce sa bifez in hartia respectiva de la eon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor - contract inchiriere vip2you17 vip2you17 buna seara , doresc sa inchei casatoria cu logodnica ea locuieste la parintii ei , eu nu locuiesc acolo stau intr-o chirie si doresc sa ma mut aici problema ... (vezi toată discuția)
Inlocuire teava comuna omtraisiomvedea omtraisiomvedea Buna ziua, Asociatia de propietari a stabilit inceperea unor lucrari de reparatii luni, 25.07.2020. Este vorba de un bloc cu 40 de apartamente din Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Contract electricitate la vanzare - cumparare casa marianu20 marianu20 Buna ziua. Ma numesc Florin Ionescu si la inceputul anului am cumparat o casa, in rate, direct la proprietar. S-a facut contract la notar, casa este pe numele ... (vezi toată discuția)