avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Analize THC. Vreo sansa sa scap?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Analize THC. Vreo sansa sa scap?

Au venit rezultatele la analizele de thc. Mi-a rezultat 0.018ug/ml.Intrebarea mea este mult sau putin? Politistul a solicitat INML la o expertiza medicala daca cantitatea de substanta mi-ar fi influentat in vreun fel capacitatile de conducere.
Intrebarea mea este: E un lucru bun am vreo sansa sa scap?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:43, 17 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În astfel.de cazuri se impune ca avocatul sa mearga sa studieze dosarul.
Aveti acest drept.

Trebuie analizat întreg contextul juridic existent.
Tot avocatul va mai poate sfătui confidential după aceea.

De scăpat pot exista șanse.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta substanțelor psihoactive Pavel21 Pavel21 Bună ziua In urma cu 1 an jumătate mi a fost suspendat permisul pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive In momentul acela eram perfect ... (vezi toată discuția)
Si-a recuperat cineva permisul retinut pentru substante interzise? George' George' Buna ziua! Anul trecut pe 13.07.2019 am fost oprit la un control de rutina, si pe langa asta mi-a fost facut si un drugtest unde am iesit pozitiv la thc. Am ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substantelor psihoactive. opinii, sfaturi, indrumari o.intrebare o.intrebare Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost oprit de un echipaj (filtru) si am fost supus unui test de saliva cu aparatul DrugTest si cu alcooltest. Rezultatul ... (vezi toată discuția)