avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt pe cale sa cumpar un apartament mostenit de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt pe cale sa cumpar un apartament mostenit de vanzator de ...

Sunt pe cale sa cumpar un apartament mostenit de vanzator de la bunici( decedati). La ce trebuie sa fiu atenta? Cum se poate verifica succesiunea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:34, 18 Decembrie 2022
Ce anume vreți sa verificați la succesiune?
Pentru a indeparta orice situatie neplacuta contactati birou notarial care anterior incheierii documentelor de transfer drept de proprietate bun imobil,va verifica temeinic documentele vanzatorului
Concomitent verificati responsabil si situatia financiara fata de asociatia de proprietari si furnizorii de utilitati,gaze energie electrica sa nu aveti surpriza sa existe debite in evidenta
Verificati si starea tehnica,,interesati-va de izolatia fonica a imobilului
Succes !
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2022
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare branșare utilități vgeorge vgeorge Bună ziua. Aș dori să știu unde pot verifica un imobil (apartament), nou construit, dacă este racordat la utilități (gaz, apă, curent), și dacă e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in ... Gigi1979 Gigi1979 Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Speță este următoarea: sunt titularul ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie verificate la cumparare apartament? laura07 laura07 Buna ziua Vreau sa cumpar un apartament in Brasov si ma intereseaza ce acte trebuie sa obtin/verific Care sunt etapele cumpararii unui apartament? Dar dupa ... (vezi toată discuția)