avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! - situația juridica a terenului din jurul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! - situația juridica a terenului din jurul blocului

Bună ziua! Asociația de proprietari din care facem parte, ar vrea sâ cunoascâ situația juridica a terenului din jurul blocului, respectiv ce suprafațâ de teren este proprietatea privata a asociației, pentru execuția unei lucrări de hidroizolaţie a trotuarului din jurul blocului. Mulțumim!
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2022
Okland, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 19 Decembrie 2022
Solicitati extras de carte funciara aferenta blocului. de la OCPI. Acolo se vor vedea suprafetele.
Verificati cartea tehnica a imobilului de locuit in comun
Asociatia de proprietari nu poate detine proprietate "privata"
Conform disp L nr 196/2018 asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de condominiu
Terenul din jurul imobilului de locuit in comun poate avea statut privat sau poate apartine domeniului public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua terasa sub care sunt spatii comerciale dar face parte ... IONESCU CONSTANTIN IONESCU CONSTANTIN Buna ziua Terasa sub care sunt spatii comerciale dar face parte din bloc este considerata parte comuna ? La hidroizolatia terasei trebuie sa contribuie si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un duplex cumparat acum 1 luna. acesta a fost nelocuit ... Miaa14 Miaa14 Buna ziua. Am un duplex cumparat acum 1 luna. Acesta a fost nelocuit 10 ani si fatada blocului este deteriorata. Asociatia sustine ca eu ca nou proprietar ... (vezi toată discuția)
Subsolul unui imobil (bloc de 9 etaje),dat în funcțiune în ... Oanabdt Oanabdt Subsolul unui imobil (bloc de 9 etaje),dat în funcțiune în 2019, in care se afla pompele de apa ale imobilului ,poate fi închiriat? Precizez ca exista ... (vezi toată discuția)