avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cate trimiteri pot sa iau de la medicul de familie pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cate trimiteri pot sa iau de la medicul de familie pe luna? Mama ...

Cate trimiteri pot sa iau de la medicul de familie pe luna?
Mama a avut una pt cardiologie, i s-a pus un sten acum 9 zile si vrem o alta trimitere spre neurologie pt ca i-a iesit ceva la creier. Medicul de familie spune ca nu poate sa ne dea decat una pe luna. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:32, 19 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu stiu ca nu se poate doua trimiteri pe luna pentru aceeasi specialitate.Sora mea a luat doua trimiteri in aceeasi zi.Una pentru cardiologie si alta pentru endocrinologie.
Cred ca depinde si ce fel de contract are medicul de familie cu casa de asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul asiguratului medical roflorin roflorin Buna ziua, As dori sa stiu daca, asigurat fiind cu plata la zi a tuturor contributiilor de catre societatea la care sunt angajat, am dreptul la consultatie la ... (vezi toată discuția)
Trimitere medicala nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt bolnav (diagnosticat) cu scleroza mmultipla din 2011. din anul 2014 sunt in programul natinal. mai intai am fost la tirgu mures iar din ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului eugendiriczi eugendiriczi buna,va rog sa-mi spune-ti daca mama mea are dreptul sa ceara medicului de familie bilet de trimitere la oras in acelasi judet,ea locuind la sat?as mai dori sa ... (vezi toată discuția)