avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Blocare acces curte, oglinda rupta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Blocare acces curte, oglinda rupta

Buna ziua,

Ieri am parcat masina blocand astfel accesul la o poarta unui vecin, am pus numarul in parbriz ca in caz de ceva sa ma sune, dansul nu a sunat la politie si nici pe mine, insa a decis sa imi rupa oglinda de la masina si sa-mi lase un mesaj ca data viitoare suna la ridicari. Sunt constient ca si eu am gresit, dar totusi, paguba ramane, ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:04, 19 Decembrie 2022
Incercati sa solutionati amiabil
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina parcata marco04 marco04 Parchez masina in fata unui gard. Masina folosesc mai mult in weekend. In timpul saptamani sta parchat, dar tot timpul las un numar de telefon daca deranjez pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara, detin un loc de parcare in proprietate privata aflat ... diablo diablo Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Buna seara! acum 3 zile am parcat masina pentru aprox 2 minute, ... Andruta90 Andruta90 Buna seara! Acum 3 zile am parcat masina pentru aprox 2 minute, blocand 2 masini ale aceluiasi vecin. Acesta a dorit sa iasa fix in acel interval de 2 ... (vezi toată discuția)