avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Convenție matrimoniala separație de bunuri .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Convenție matrimoniala separație de bunuri .

Care este calea legala pentru anularea unei convenții matrimoniale, privind separația de bunuri, și revenirea la regimul comun?
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
drago55, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 20 Decembrie 2022
ce motiv de anulare exista ?
Daca nu exista, regimul se poate schimba dupa un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbari regim matrimonial vali_50 vali_50 la 1 an dupa casatorie fiind unic propietar al uni apartament, am schimbat regimul matrimonial din propiu in comun. Acum, dupa un an sotia si-a schimbat ... (vezi toată discuția)
În ce condiții pot cumpăra un imobil în timpul căsătoriei și sa fie numai al meu? grecudana grecudana Vreau sa cumpăr un apartament cu credit imobiliar, căsătorit fiind. Soția nu este de acord nici cu cumpărarea apartamentului și nici cu creditul. În ce ... (vezi toată discuția)
Impartirea mostenirii cu sotul. am construit casa, casatorita fiind, pe terenul părinților ... Mariamea Mariamea Am construit casa, casatorita fiind, pe terenul părinților (pe baza unui acord notarial de la ei, ca putem, eu si soțul sa contruim casa pe terenul lor). ... (vezi toată discuția)