avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, fratele meu dorește să divorțeze, după ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, fratele meu dorește să divorțeze, după o căsătorie ...

Bună ziua, fratele meu dorește să divorțeze, după o căsătorie de 20 ani până in prezent ,fără a avea copii ,în prezent sunt separați de 3 ani fiecare fiind într-o relație de concubinaj atat fratele cât și cumnata ..
Fratele meu ar fi dorit să divorțeze pe cale amiabila la notar ,dar im timpul ăsta cumnata mea nu dă nici un răspuns, fratele dorește să divorțeze cât mai repede deoarece ei sunt amândoi în relații diferite..cumnata mea putând rămânând oricând gravida și complicand lucrurile sau mai rău..
Fratele meu nu stă foarte bine cu banii ,de aceea doresc să vă întreb..
Poate începe procedura de divorț în tribunal fără să trebuiască să angajeze avocat???
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:32, 20 Decembrie 2022
Ați primit răspuns în topicul anterior. Citiți.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! prietenul meu se confrunta cu urmatoarea situatie.tatal ... Crysa1981 Crysa1981 Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu urmatoarea situatie.Tatal sau a decedat acum cateva luni. Acesta a trait in concubinaj peste 30 ani cu o doamna care ... (vezi toată discuția)
Pot avea drept de mostenitor? Vasilica111 Vasilica111 Multumesc pentru raspuns la problema mea. Vreau sa mai stiu daca se poate ataca in instanta dreptul sotiei.? Nu mi se pare corect ca sa vina dupa 20 de ani si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Catalin 70 Catalin 70 Am și eu o problema.Eu, sora mea și mama mea vrem sa facem succesiunea după tatăl decedat. Problema se pune cam asa. Noi am am mai avut un frate care și ... (vezi toată discuția)