avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As dori sa știu ce drepturi am la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As dori sa știu ce drepturi am la reintrarea din ...

Buna ziua,
As dori sa știu ce drepturi am la reintrarea din Ccc, după primele 6 luni.
Menționez ca sunt angajata part time, salariul nu a fost modificat deloc de la reintrarea la locul de munca deși au avut loc creșteri salariale in firma, sunt singura angajata care nu primește bonuri de masa pe motiv ca sunt part-time, singura care nu a primit prima de Crăciun, fac sâmbete neplătite si ore suplimentare platite.
Am reintrat de 4 luni la locul de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 20 Decembrie 2022
Nu aveti decat drepturile stabilite in c.i.m., in regulamentul intern sau in ccm aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)
Cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pielucian pielucian salut. am o intrebare: cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pentru ca intr-un articol din ccm pe companie prima de craciun se plateste odata cu ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz si drepturile angajatului in aceasta perioada Andreea.andreea Andreea.andreea As avea o intrebare: tocmai am fost anuntata ca regulamentul intern al firmei spune ca, daca un angajat pleaca inainte de data de distributie a bonurilor, el ... (vezi toată discuția)