avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acces îngrădit într-o instituție publică
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acces îngrădit într-o instituție publică

Bună seara,
Este normal ca accesul într-o primărie să fie interzis? Acum, în decembrie 2022, nu în timpul pandemiei! Au înființat un așa zis „birou de primire a documentelor” în primul hol de la intrare, iar în ceea ce privește cîteva departamente, poți să comunici cu funcționarii la geam. Mie mi se pare că îmi este îngrădit accesul la o instituție publică. Nu mai vorbesc de caracterul inuman - în plină iarnă, să ții oamenii, în mare parte în vîrstă, afară în frig și ninsoare!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:02, 20 Decembrie 2022
Puteți seseza in scris Prefectura ,primăria respectiva ,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs sef serviciu la primarie de comuna patriciabibi patriciabibi am fost din 2009 pe functie contractuala ca sef birou, din septembrie 2010 s-a reorganizat si ne-a trecut pe toti din primarie pe functii publice, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Abuzul presendintelui de asociatie de proprietari vinti vinti in blocul de 10 etaje unde locuiesc s-au termoizolat peretii laterali de nord si de sud (???):O si am solicitat sa se termoizoleze si peretele din scara din ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcoane danuttan danuttan Ca orice om normal (zic eu) si grijuliu cu banii de intretinere,am inchis balcoanele cu termopan.Proprietarul de deasupra mea nu vrea sa-si inchida si el ... (vezi toată discuția)