Bună ziua!
În anul 2019 , eu impreună cu un prieten am fost implicați într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă , mai exact el a picat de la etajul 1 , fiind internat o săptămână la spital .
În acest dosar eu am avut calitatea de martor (cel putin in momentul in care am dat declaratii referitoare la eveniment , mi-sa spus că am calitate de martor ), am relatat toată întâmplarea în fața organelor de cercetare penală , după externare , de asemenea a dat și el declarații, după aproximativ 2 săptămâni de la întâmplare dosarul a fost clasat .
Doresc să candidez la Școala de Agenți de politie Vasile Lascăr de la Câmpina , și îmi este teamă ca nu cumva această întâmplare să fie trecută în fișa operativă din cazier (cazierul judiciar este gol ) sau să verifice in sistemele lor această întâmplare și să fiu respins .
Avocat?
cristianarman
Buna ziua as avea o intrebare mi sa intocmit dosar penal pe fondul necordarii de prioritate pe data de 17 noiembrie mia fost trimis dosarul de la sectia de ... (vezi toată discuția)