avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal vătămare corporală din culpă
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal vătămare corporală din culpă

Bună ziua!
În anul 2019 , eu impreună cu un prieten am fost implicați într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă , mai exact el a picat de la etajul 1 , fiind internat o săptămână la spital .
În acest dosar eu am avut calitatea de martor (cel putin in momentul in care am dat declaratii referitoare la eveniment , mi-sa spus că am calitate de martor ), am relatat toată întâmplarea în fața organelor de cercetare penală , după externare , de asemenea a dat și el declarații, după aproximativ 2 săptămâni de la întâmplare dosarul a fost clasat .
Doresc să candidez la Școala de Agenți de politie Vasile Lascăr de la Câmpina , și îmi este teamă ca nu cumva această întâmplare să fie trecută în fișa operativă din cazier (cazierul judiciar este gol ) sau să verifice in sistemele lor această întâmplare și să fiu respins .

Aștept păreri și vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Robert99@! , utilizator 18:51, 21 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor dosar penal clasat Robert99@! Robert99@! Bună seara ! În cazul în care am calitatea de martor într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă clasat acum aproximativ 2 ani , aș avea ... (vezi toată discuția)
Unde se trimit dosarele penale ? Robert99@! Robert99@! Bună seara ! Îmi puteți spune vă rog , mai exact unde se trimit dosarele de vătămare corporală din culpă clasate de către organele de cercetare ... (vezi toată discuția)
Avocat? cristianarman cristianarman Buna ziua as avea o intrebare mi sa intocmit dosar penal pe fondul necordarii de prioritate pe data de 17 noiembrie mia fost trimis dosarul de la sectia de ... (vezi toată discuția)