avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat dosar la parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat dosar la parchet

Permis suspendat dosar la parchet

Bună ziua
În urmă cu 8 luni am dat o bătrânică jos cu mașina

Nu a vrt sa mergem la spital ca a considerat ca nu este cazul deoarece doar am atins-o și s a dezechilibrat, in timp ce dădeam cu mașina înapoi, a fost într-un unghi mort, conducând o duba cu uși în spate pline, încât nu vedeam pe jumătatea drumului, bătrânica era pe stradă, dar în declarația ei a spus ca este trotuar, desii nu este fiindcă sunt și locuri de parcare de la primărie marcate.

După 3 săptămâni a fost la spital ca a început să o doară într-o parte și medicilor le a spus ca poate este din cauza ca a picat după ce a dat-o o mașina jos ( desii au trecut 3 săptămâni in care nu a avut nimic, după a început să o doară într-o o parte dar mă gândesc ca poate bătrânica s-a pierdut și nu a știut in ce probleme ma baga)

M-a căutat poliția ma pus sa declar ce s-a întâmplat , mi a luat permisul ptr “fuga de la locul accindetului” fiindcă trebuia să anunț poliția ( ținând cont c nu a fost nimic grav nici nu am știut ca tot sunt obligat să anunț)… asta a fost greșeala mea pentru care trag acum..

Bătrânica și a retras plângerea după ce a aflat ca ce scrisese polițiștii pe acele foi era de fapt plângere penală, ( mă rog, așa mi a spus bătrânica)

După 8 luni într-un final cei de la udriste corpul vechi cei care îmi instrumentează cazul ma pus să duc martorul care era cu mine în mașină să spună și el ce s-a întâmplat

Am fost cu martorul

Și a spus să aștept comunicatul și după să merg cu el la nu știu ce ghișeu ( oare se referea ca o să primesc permisul)

Eu stau fără permis de 9 luni aproximativ și fără dovadă de condus, deoarece pentru fuga de la locul accidentului nu se dă dovada( chiar dacă nu am fugit, am ținut legătura cu bătrânica și după accident dar tot nu a vrut la spital, în fine)

Acum întrebarea este oare cat durează până primesc comunicatul? Este vorba de , zile, săptămâni sau luni? …

Faza este ca nu am permis și în tot timpul acesta am rămas și fără job
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
Daniel0132, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:52, 10 Februarie 2025
Aveți dosar penal pentru fugă de la locul accidentului iar dacă bătrâna depune plângere , pentru vătămare corporală din culpă.
Conf art 338 Cp- urmează un proces care va duce la condamnarea dumnv si anularea permisului de conducere.
Pentru infracțiunea prev de art.338 c.p riscați o condamnare la o pedeapsă cu închisoarea si suspendarea executării sub supraveghere.

Căutați un avocat foarte bun ,procurorul vă poate face probleme.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz cercetare auto Ishababa Ishababa Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere iony0 iony0 Buna ziua. Am acrosat usor cu oglinda dreapta o persoana. Victima a dat declaratie la notar ca nu are pretentii de despăgubire si nu depune plângere. Un ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului acidentului si vatamare corporala timbertrade_srl@yahoo.com timbertrade_srl@yahoo.com Buna ziua, In urma unui accident avut, pe trecerea de pietoni, (am lasat sa treca cca 20 pietoni) iar cand sa plec de la trecere, dupa ce m-am asigurat,in ... (vezi toată discuția)