avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... POATE FI UN AVOCAT TRAS LA RĂSPUNDERE PENAL ?Un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

POATE FI UN AVOCAT TRAS LA RĂSPUNDERE PENAL ?Un avocat apără un UAT întrun proces civil ! UAT ul depune ...

Un avocat apără un UAT întrun proces civil ! UAT ul depune documente în fals(cu mai multe ștersături ,adăugiri etc...)Reclamantul sesizează Instanța despre acest aspect în ședință iar avocatul susține cu vehemență că datele sunt reale . Faptul că acele documente sunt înscrise în fals ,avocatul poate fi tras la răspundere penal ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:06, 22 Decembrie 2022
Av nu răspunde pt actele depuse de către o instituție,reprezentanții acesteia își asuma răspunderea pt depunerea actelor respective în instanta..Procesele se câștigă cu apărări ,cu argumente,nu cu plângeri penale împotriva av..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ officemvp officemvp As dori sa-mi spuneti daca intr-o actiunea de nulitatea act administrativ, in procedura de contencios administrativ se poate invoca procedura verificari de ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in fals al unui inscris lungu ilie lungu ilie daca acest inscris a fost folosit sub forma de original inpotriva intereselor subsemnatului si anume a fost folosit in administratie prin prezentare a fost ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)