avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Am si eu o problema,ma rugat un vecin sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Am si eu o problema,ma rugat un vecin sa cumpar de ...

Buna ziua
Am si eu o problema,ma rugat un vecin sa cumpar de la Altex un telefon in rate care costa cam 6000,el nu putea sa ia pe numele lui pe motivul ca are rate restante si numai poate lua,am avut incredere ca va fi ok,,pt ca ma ajutat intr-o problema.dar sa facut deja 6 luni si nu a platit nici un leu,am platit tot eu..contractul a ramas la el ca si telefonul..ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 09:57, 27 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
telefonul,daca numai poate sa plateasca rata...oricum multumesc mult pt raspuns..si va doresc Sarbatori Fericite!
Initial incercati sa solutionati amiabil cu vecinul
Daca nu solutionati amiabil ,puteti sa il notificati oficial cu obligatia achitarii c/v telefon -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata

imi cer scz..adica sa al dau in judecata?
Aveți altă procedură legală de CONSTRÂNGERE să-l puteți obliga să vă dea telefonul, decât judecătoria`?
Dacă vi-l dă amiabil nu mai trebuie să-l dați în judecată.
Ultima modificare: Luni, 26 Decembrie 2022
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Credit pe baza buletinului costi73 costi73 Am luat pe baza de buletin 3 produse de la altex( figider,cuptor cu microunde si televizor), toate au costat 3700 ron.Eu le-am platit deja 4900 ron, este ... (vezi toată discuția)
As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de ... catalinciprian catalinciprian As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de la un prieten pentru niște bani 300 euro ce as putea sa fac nu îmi mai da bani am niște ... (vezi toată discuția)
Problema cu un credit de consum raz_anigga raz_anigga Buna seara!in anul 2005 am facut rata la altex,cumparand produse electrocasnice in valoare de 2300 lei,pe o perioada de 5 ani.atunci nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)