Tipic românesc. Cineva, care nu-și mai plătește ratele, vrea să-și cumpere telefon mobil de 6000 lei. Și asta când pe piață există telefoane Samsung, midrange, superperformante față de nivelul curent de nevoi al cuiva, la puțin peste 1000 de lei. Și tot tipic românesc, găsește un bun samaritean, care să facă rate în locul lui, deși acesta știe că solicitantul este rău platnic.
Ce se poate face? Aveți vreo dovadă a înțelegerii de care ne povestiți, sau a fost doar așa, ca între prieteni? Dacă da, atunci, cum vi s-a spus, notificare și, dacă nu funcționează, apelarea la justiție.
Dacă nu, atunci ziceți ca "defavorizatul" când a scăpat căciula pe gârlă: să fie de sufletu' tatii!
remus pur a scris:
Buna ziua
Am si eu o problema,ma rugat un vecin sa cumpar de la Altex un telefon in rate care costa cam 6000,el nu putea sa ia pe numele lui pe motivul ca are rate restante si numai poate lua,am avut incredere ca va fi ok,,pt ca ma ajutat intr-o problema.dar sa facut deja 6 luni si nu a platit nici un leu,am platit tot eu..contractul a ramas la el ca si telefonul..ce pot sa fac?