avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren si autorizatie inainte de casatorie, constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren si autorizatie inainte de casatorie, constructie in timpul casatoriei, intabulare pe amandoi?

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Sotia a achizitionat un teren inainte de casatorie si a obtinut o autorizatie de constructie. Din lipsa de bani nu a inceput constructia la momentul respectiv. Dupa ce ne-am casatorit, am inceput constructia casei pe acea autorizatie (inceperea lucrarilor la primarie si la ISC a fost anuntata in scris in timpul casatoriei). La receptie inteleg ca va fi trecuta doar sotia. Ce este de facut ca acel imobil sa fie intabulat pe numele amandurora intrucat constructia a inceput in timpul casatoriei?

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Imobil - bun propriu sau bun comun? corbu_ciprian corbu_ciprian Este vorba despre o casa construita de catre el si ea impreuna, insa cu doi ani inainte ca acestia sa se fi casatorit. Autorizatia de constructie este pe ... (vezi toată discuția)
Inscriere sotie in cf ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua, In 2004 am achizitionat un teren pe numele meu (mentionez ca sunt impreuna cu sotia mea din 2002) acest teren fiind achizitionat din banii ... (vezi toată discuția)