avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Important!! Bună ziua! În luna august a avut loc ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Important!! Bună ziua! În luna august a avut loc nunta mea, am apelat pentru ...

Bună ziua! În luna august a avut loc nunta mea, am apelat pentru serviciile foto-video la un fotograf. Am semnat un contract pe care el nu mi l-a respectat deloc, deși banii i-am achitat pozele de la ședința foto după nuntă le-a pierdut, mini clip video nu are din ce să-mi facă despre predarea la timp nu mai este cazul să zic am aproximativ o lună de când tot mă amăgește. Aș putea să-l dau în judecată pentru nerespectarea contractului?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 18:30, 23 Decembrie 2022
Buna seara,

Este regretabil ceea ce vi s-a intamplat. Da, aveți dreptul să dați fotograful în judecată pentru nerespectarea contractului. Înainte de a lua o astfel de măsură, însă, vă recomand să încercați să ajungeți la o înțelegere cu fotograful prin intermediul unei notificari scrise, preferabil prin avocat, prin care sa ii acordati un termen de 15 zile pentru restituirea sumei de bani platite de dvs.. Dacă aceasta varianta esuează, atunci puteți să luați în considerare opțiunea de a da fotograful în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anul trecut am avut nunta in iulie. am angajat cu ... Marius Burcea Marius Burcea Buna ziua, Anul trecut am avut nunta in iulie. Am angajat cu un an inainte un fotograf din Suceava. Cu o zi inainte de eveniment m-a sunat sa imi spuna ca nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem o situatie mai aparte in legatura cu fotograful ... FMiriam FMiriam Buna ziua, Avem o situatie mai aparte in legatura cu fotograful si videograful care au prestat la nunta noastra, avem un contract simplu in care nu apare ... (vezi toată discuția)