avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pentru denuntare unilaterala din partea angajatorului ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pentru denuntare unilaterala din partea angajatorului fără ...

Pentru denuntare unilaterala din partea angajatorului fără motive temeinice e legală ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:12, 28 Decembrie 2022
Ce a denuntat unilateral angajatorul, c.i.m. ? Detaliati.
Contractul de prestari servicii încheiat in 16/07/2022.

Cornel Vasile a scris:

Ce a denuntat unilateral angajatorul, c.i.m. ? Detaliati.

in acest caz e vorba de beneficiar, nu de angajator. ce scrie in contract, mai precis?
Zlatcuiancu@yahoo.ro a scris:
Contractul de prestari servicii încheiat in 16/07/2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la termenul extinctiv in contractele sinalagmatice ContSters20980 ContSters20980 Dragi colegi, Am dat de o situatie interesanta, cred eu. Contract sinalamatic (prestari servicii) ce prevede posibilitatea denuntarii unilaterale cu preaviz ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare modalitatea de reziliere a unui contract este suficient o cerere de reziliere din partea beneficiarului sau dupa ce se face cererea de reziliere ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)