avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.As avea o întrebare:sunt divorțată de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.As avea o întrebare:sunt divorțată de fostul soț ...

Bună ziua.As avea o întrebare:sunt divorțată de fostul soț și acestuia i s-a stabilit,încă din anul 2018,sa plătească pentru doi copii minori,care sunt cu mine,pensia alimentara in cuantum de 440 lei, referindu-se la venitul minim pe economie. Intre timp,fostul soț s-a recăsătorit și mai are un copil cu actuala soție.In aceasta situație ce suma ar trebui sa plătească pentru cei doi copii,referindu-ne la venitul minim pe economie actual? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:22, 24 Decembrie 2022
621 de la 1 ian.
Si 508 de cand i s-a nascut psma la sf anului asta.
Calculul il faceti astfel: salariul minim il impartiti la jumatqte cat e cuntumul pt 3 copii, apoi impartitit la 3 copiii cat are el si apoi inmultiti cu 2 ca atati aveti dvs.
Minim pe ec in 2022 e 1524 si in 2023 e 1863.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Jenny50 Jenny50 Sunt divortata si am un copil de 11 ani. Fostul sot s-a recasatorit si are un copil din a doua casatorie. Dupa nasterea acestuia, ne plateste o pensie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mihai09 mihai09 buna ziua am un copil minor care mi-a fost incredintat spre crestere si educare mama copilului, fosta mea sotie, a platit pensie alimentara acum s-a ... (vezi toată discuția)
Pot obține recalcularea pensiei de întreținere începând cu anul 2011 și până la data pronunțării hotărârii? Lolajimbita8 Lolajimbita8 Bună ziua.Am următoarea speță la are aș dori să îmi dați un răspuns legal. Sumt divortat din anul 2011 si am o fată în vârstă de 11 ani. Prin ... (vezi toată discuția)